28 september 2010




Idag är jag på filminspelning. Stajlar snyggingarna i Freeports kampanj som kommer rulla i tv:n senare i höst. Tystnad - tagning.

27 september 2010






Idag stajlar jag en fantastisk lägenhet mitt i stada. Jonny plåtar som aldrig förr. Fint som smör ska det bli. Många trappor är det. Ingen hiss. Pust.

25 september 2010


Hello Kitty och diamanter är knappast mina favoriter. I ren revolt pimpar sig min tvååring därför helst såhär. Stajlar Freeports reklamfilm just nu. Därav det våldsamma blinget i mitt hem.

23 september 2010





Jag har fått pippi på dom här små rackarna från Lovi. Man köper dom som en byggsats i vykortsform. Sen är det bara att koppla på hjärnan och tålamodet och koppla bort resten av familjen. Trots medföljande bruksanvisning tog sin lilla tid men nu har jag hela tre små fanstastiska husdjur i mitt hem. Vill du ha en du också, eller kanske skicka ett pippogram (?)till en god vän tycker jag att du ska besöka sköna Marie på Aschebergsgatan 24.

21 september 2010


Dagens frukost. Snart lön.

16 september 2010



Är djupt förälskad i Eric Therners Diamond Light. Särskilt förpackningen. Försökte norpa åt mej ett eget ex på Designtorget igår men lyckades bara tjata till mej lån av ett trasigt visningsexemplar. Gick fint att plåta ändå men jag vill ju ha en egen dinglandes här hemma. Undrar också när jag ska komma på nåt så genialiskt på egen hand.